hero

Piper og Ildsted

Murmester Skarpenes AS

Piper og ildsted

Vi monterer og leverer frittstående vedovn og bygger peis innsatser. Fra det helt enkle til det kunde måtte ønske med ved-nisjer etc. I alle rom enten om det er stue, kjøkken eller et annet rom som det skal settes inn ett ildsted. Må det ofte tilpasses rommet og samtidig oppfylle brannkravene som er satt fra både myndigheter og leverandør på ildstedet.

Vi hjelper til med å utforme brannvegger i henhold til krav som må følges, og til rommets estetikk på best mulig måte sammen med deg som kunde. En stedbygdpeis er et vakkert møbel i stuen, da er planlegging og utførelse viktig.

Når vi bygger en sted-bygd peis, monterer vi stort sett denne med brannmursplater. Etter montering av ildsted og plater, pusser vi overflatene. Noen ønsker å kun impregnere pussen for å bevare det mer rå og naturlige utseende, mens andre foretrekker å male.

Ønskes sluttpuss med tilsatt farge, ordner vi selvsagt dette også. Vi tilbyr også muring av piper og montering av stålpipe i eldre eksisterende skorstein. Bytte ut gamle feieluker og montere nye.

Få en befaring

Fyll ut skjemaet under for å avtale en befaring. Vi tar kontakt snarest mulig for å avtale befaringen nærmere.

Addresse
Ola Indrehusvei 12
4070 Randaberg
Telefonnummer
+47 958 12 231
E-postadresse
morten@skarpenes.com