hero

Tjenester

Våre tjenester

Som en bedrift som holder til på Randaberg, Nord-Jærens spydspiss. Så har vi et naturlig nedslagsfelt i områdene rundt, dette er hovedsakelig - Randaberg, Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren (Hå – Klepp – Time og Gjesdal), og Ryfylke (Kvitsøy – Strand og Hjelmeland)

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å få utført arbeid innen Mur og fliselegger faget i Rogaland.

Vi tilbyr flere tjenester innen faget og har vårt hovedfokus på bygging og flise legging av baderom som spesialitet. Her kommer vår lange erfaring og nøyaktighet virkelig i fokus.

Vi er opptatt av detaljer og gode løsninger for å kunne bygge bad slik du ønsker det, og etter dine behov.

Vi tar bilder og dokumenterer arbeidet vårt slik at du som kunde skal være trygg på at du har et våtrom som tilfredsstiller dagens strenge krav.

Sammen med våre flinke samarbeidspartnere og leverandører finner vi den beste løsningen og utførelsen på ditt aktuelle oppdrag.

Fliselegging

I fliseleggerfaget er det utrolig mange løsninger og muligheter. Det kan være alt fra å fliselegge gangen i huset ditt med varme i gulv, til å fliselegge over kjøkkenbenken.

Les mer

Bad og våtrom

Vi gjør alt i fra å rive eksisterende bad til oppføring av nytt. Vi ordner med elektriker, rørlegger, tømrer, maler og det som må til for å total rehabilitere ditt bad.

Les mer

Mur og puss

Mur er et fantastisk bygge produkt med mange gode egenskaper. Blant annet at det er brannsikkert, tåler fukt og tidens tann bedre enn tradisjonelle hus.

Les mer

Piper og ildsted

Vi monterer og leverer frittstående vedovn og bygger peis innsatser. Fra det helt enkle til det kunde måtte ønske med ved-nisjer etc.

Les mer

Skifer og naturstein

Skifer er et holdbart og naturlig produkt som vi anbefaler til alt av trapper og plattinger på ditt uteområde.

Les mer

Gulvavretting og gulvstøp

Vi flytesparkler alle type gulv i private hjem og mindre næringslokaler. Skal du i gang med et prosjekt med varmekabler eller vannbåren varme kan vi flyte sparkle over.

Les mer

Få en befaring

Fyll ut skjemaet under for å avtale en befaring. Vi tar kontakt snarest mulig for å avtale befaringen nærmere.

Addresse
Ola Indrehusvei 12
4070 Randaberg
Telefonnummer
+47 958 12 231
E-postadresse
morten@skarpenes.com