hero

Bad og våtrom

Murmester Skarpenes AS

Bygging av bad

Vi i Murmester Skarpenes kan ta på oss oppdraget med å fornye ditt baderom eller vaskerom. Vi gjør alt i fra å rive eksisterende bad til oppføring av nytt. I denne prosessen ordner vi elektriker, rørlegger, tømrer, maler og det som må til for å total rehabilitere ditt bad. Alle våre underentreprenører er godkjente bedrifter som har spesialisert seg på denne type arbeid hjemme hos kunder.

Det starter med at du som kunde tar kontakt med Murmester Skarpenes og forholder deg til oss gjennom hele prosessen, da vi styrer de andre yrkesgruppene som er involvert. Dette gjør det trygt og enkelt for deg som kunde. Vår lange erfaring og gode samarbeid med faste underleverandører gjør at vi er godt koordinert og ett ryddig team.

Et våtrom er veldig kostbart å bygge, derfor er kvalitet, utførelse og kompetanse utrolig viktig i denne prosessen. Vi som jobber i Murmester Skarpenes, har spesialisert oss på denne type oppdrag og jobber hele tiden for å levere topp kvalitet.

Med dagens strenge krav til utførelse og dokumentasjon, kommer det godt med at vi alltid tar bilder og utfyller nødvendige sjekklister for å kvalitetssikre oss selv. Både på rehabilitering i eldre boliger og til nybygg. Når badet er ferdig lager vi et prosjekt perm som inneholder bilder av membran, produkt info, FDV osv. som overleveres til kunde etter at prosjektet er ferdig.

Få en befaring

Fyll ut skjemaet under for å avtale en befaring. Vi tar kontakt snarest mulig for å avtale befaringen nærmere.

Addresse
Ola Indrehusvei 12
4070 Randaberg
Telefonnummer
+47 958 12 231
E-postadresse
morten@skarpenes.com