hero

Fliselegging

Murmester Skarpenes AS

Fliselegging

I fliseleggerfaget er det utrolig mange løsninger og muligheter. Det kan være alt fra å fliselegge gangen i huset ditt med varme i gulv, til å fliselegge over kjøkkenbenken. Vi fliselegger vegger i stuer, trapper, piper og mer i private hjem. I dag er variasjonen på flisene stor, noe som øker bruksområdet til fliser. Fra små hexagon fliser til storformat. Fliser som ligner på treverk og mye mer. Fliser kan også benyttes ute. Inngangstrapper, svalganger og terrasser.

Der det ikke er mulighet for støpt underlag kan vi legge systemfliser. Systemfliser blir montert på stylter, som for eksempel på takterrasser og andre områder der en mekanisk festing ikke er mulig.

Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser for hva vi kan fliselegge. Vi tilbyr også å fliselegge i større og mindre nærings lokaler, svømmebasseng, fontener etc. Dette er områder som krever en del erfaring og kompetanse, dette er noe vi har jobbet med og kan tilby. Ta kontakt for referanse prosjekter.

I fliseleggerfaget har vi utrolig yrkesstolthet for utførelse og et øye for detaljer. Vi gjærer alltid utvendige hjørner og har et brennende ønske om å levere den beste kvalitet hver eneste gang.

Få en befaring

Fyll ut skjemaet under for å avtale en befaring. Vi tar kontakt snarest mulig for å avtale befaringen nærmere.

Addresse
Ola Indrehusvei 12
4070 Randaberg
Telefonnummer
+47 958 12 231
E-postadresse
morten@skarpenes.com